Friday, 2024-04-19, 4:31 AM
Welcome Guest

Cro|Killers|Team

Main » 2009 » February » 10 » Funky#G Cup ( 2nd time)
Funky#G Cup ( 2nd time)
10:42 PM
Doznali ste tko nam je protivnik, za one koji nisu pročitali to je T~Rex... Svi znamo koliko su oni jaki, ali nismo ni mi noobovi. Mislim da smo dobili najtežeg mogućeg protivnika ali barem će nam to biti prvi pravi ispit naše snage i jedinstva. Evo vam i ostalih parova:

28.02.2009
-T~Rex – Cro|Killers|Team - 15 h
-Justkillers – VeteRani=rifle= 17 h
-Funky#G – Net~Force team – 19 h
-Crogen – `team~DogZz – 21 h

01.03.2009
-Frangsensation – Iron boys – 13 h
-Imperial team - ,Croat::clan – 16 h
-qCon – AvR#clan – 18 h
-7X – Hr-Style clan - 20 h

Igra se sistemom eliminacije, znaci nesmijemo izgubit :P.  Moramo biti optimistični, mnogi nas podcjenjuju, ali ako je to ono pravo, da neće biti cheatera, mislim da je to konačno naša prilika da se dokažemo... Obećao sam vam i odati našu postavu, ali sam odlučio to ipak ne otkriti. Mogu vam samo reći da se četvorica već znaju, koja će sigurno nastupiti za nas, a ostatak klana neka se bori za poslijednje mjesto u prvoj postavi. Evo također ću vam reći da u prvoj petorci nema, niti ćemo biti Cr@zY i ja jer za to poslijednje mjesto ima boljih igrača. Mi ćemo bit zamjene, pa ako zatreba uletit i ownat, ofc. Prvoj četvorci ću pojedinačno reći tko je to, a za 5. igrača ćemo se dogovoriti, ovisi o tome kako ćete igrati i koliko će te igrati u ovo vrijeme do turnira. Eto, svi još uvijek imate šanse, sad je samo na vama da se dokažete. Uskoro će biti gotov i naš pravi web, sa origigi domenom (.com).
U nedjelju je odigran i war sa klanom Crna Legija. Igrali smo 4v4, naravo na našem serveru. Za nas su igrali: Beli, Cr@zY, rAptoR i ja. War smo naravno dobili sa lakoćom, 3:0 i SS će te uskoro moći vidjeti na mjestu predviđenom za to.

Još samo da vas obavijestim da će se u ovu subotu, 14.02., održat trening klana i molim vas da bude što više igrača online! Trening ćemo započeti oko 12 h i složit ćemo taktiku za Cup pa tako i za warove. Stigao je i TS Server, IP ću vam dat naknadno, čim sredimo jedan mali problem. Zato sad obaviještam sve igraće da obavezno skinu TS (Team Speak) jer nećete moć igrat na Cupu bez njega. Možete ga skinut ovdje. Nakon što ga skinete potrebno ga je samo instalirati, pokrenuti i unjeti nasu IP adresu, koju ću napisati ovdje. Naravno potrebne su vam i slušalice sa mikrofonom, pa to ako nemate ( a mislim da vas većina ima) nabavite. TS Server nam mnogo pomaže dok igramo jer nemorate pisati već svi razgovaramo. A naravno i odlična je atnosfera tokom warova dok smo na TS-u jer se većinom zezamo dok igramo i prcamo jedni druge kak nitko ne zna igrat :DD.

Eto toliko od mene, uživajte, LP!
Views: 10080 | Added by: crokillers-team | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 8
8 KankSkantee  
0
 Past several posts are just a bit out of track! come on!methods include grilling, frying, roasting, searing, baking, long simmering in fluid, gradualThank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.Conqueror Mk 2 at Duxford for the Imperial War Museum, it weighs in at sixty five Tons, It took us
 Thanks for all of your time & work.Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I care for such information a lot.cent.Conqueror Mk 2 at Duxford for the Imperial War Museum, it weighs in at 65 Tons, It took us
 straightforward to prepare, has superb taste and texture and provides well balanced substances for correctI'll bookmark your website and take the feeds also匢'm glad to find so many helpful info here in the submit, we'd like work out extra techniques on this regard, thanks for sharing.magnificent issues altogether, you simply gained a new reader.Keep up the great paintings! You realize, lots of persons are hunting round for this info, you can help them greatly.

7 bullet  
0
wtf is this

6 crokillers-team  
0
A u koje vrijeme ti možeš?

5 froobing  
0
angry omg znate sta? imam prvenstovo u rukometu za skolu igram(branim),pa ako moze u subotu da se promjeni vrijeme da svi budemo na xf... ako nemoze nista nego mi je zao jer sve moguca sranja me sprijecavaju da malo budem sa svojim klanon

4 rAptoR  
0
^^

3 rAptoR  
0
kk ne moze to biti pravi t rex bez sprangersa matrixa krese i yalexa xD

2 crokillers-team  
0
xD, naravno da ne, to je pravi T~Rex...

1 rAptoR  
0
t rex ? to netko uzeo ime od pravog t rexa kk
???

Name *:
Email *:
Code *:
Login form
News calendar
«  February 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Search
Site friends
Ako tko želi da stavimo njegov link, neka ostavi poruku na forumu u rubrici Web stranice


RC klan
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Our poll
Što mislite o nama?
Total of answers: 205
Tag Board
500
Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz