Thursday, 2024-05-02, 2:29 AM
Welcome Guest

Cro|Killers|Team

Main » 2008 » December » 15 » Novi war, nova pobjeda
Novi war, nova pobjeda
10:29 PM
Igrali smo novi war i normalno pobjedili :D. Ovaj put smo igrali protiv novoosnovanog klana pod nazivom Matematicari. To je klan sastavljen od moje ekipe iz razreda, 2. razred matematičke gimnazije iz Siska. Ono što me fasciniralo je to što su počeli tek nedavno igrati a igraju fenomenalno za svoj broj sati na CoD 2. Dečki preferiraju igrati All Weapons ali nije im problem uzeti snajper u ruke i poubijati sve naokolo xD. Ja bi im se također vrlo rado pridružio jer je to ipak moj razred ali Cr@zY se ne slže s tim, rekao je da će otići iz klana ako im se pridružim ( LOOL). Dobro, malo sam i ja protiv toga jer nedopuštam drugim članovima da imaju više klanova pa nebi bilo fer sa moje strane da postavljam pravilo i inzistiram od drugih da ga se pridržavaju a ja ga kršim. Mislim da oni uskoro tako i tako neće trebati moju pomoć jer vrlo brzo napreduju. Sretno dečki i svaka vam čast lijepo ste igrali i odlično ste se držali. A sada malo o samome war-u. Igrali smo na našem serveru, za nas su igrali legendarna ekipa iz Slatine: -FoG-(Renato) i rAptoR(nakon dugo vremena, LOL), i ja.Za njih su igrali Cuby,Kves i Relja. Prvo Toujane, naša mapa, dobili ih 5-6 razlike, mislio sam da sam uzeo SS ali ipak nisam. Druga mapa, Burgundy, njihova mapa, oni Ameri, mi dobili sa 10-4. Treću mapu po dogovoru a igrali smo ono na što je server sam prebacio xD. Treća mapa je bila El Alamein, mi Britishi, dobili ih sa 10-3. Pa nam je bilo malo dosadno pa smo išli ispočetka, pa opet Toujane, ošo -FoG- došo Cugy (car, xD), pa kod njih ošo Relja pa smo igrali rAptoR i ja protiv Cuby-a i Kvesa. Dobili ih opet, ovaj put 10-6. Pa smo malo igrali Burgundy, Kvesu pukla veza i tako završio war, dosadilo nam xD. Eto, rezultat regularnog dijela wara Cro|Killers|Team 3:0 Matematicari, SS sa wara pogledajte pod Wars i ostali SS.
Čestitke mojem klanu na lijepoj igri ali i čestitke mojoj ekipi iz razreda jer su nam pružili otpor kakvom se nisam nadao. Samo tako nastavite!
Warova će sada biti dosta preko praznika i svi članovi klana će dobiti priliku da se iskažu.
Eto, rekao sam najbitnije, još jedna stvar, vratio se Beli, jedan od naših najboljih, malo će mu trebati da se uigra pa krećemo u nove pobjede.
Toliko za sada, pozdrav svima i još tjedan dana pa uživajte u zimskim praznicima.
Pozdrav svima od Undertakera
Views: 921 | Added by: crokillers-team | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 6
6 kju12  
0
vido sam srreenshoteve sa wara ali ja nisam igro igrali su dobro

5 CroKillerCr@zY  
0

4 CuGy  
0
Moze All weapons i under opet lijep govor..........ali sam se napio joj
boli me glava ajme ajde iden lec booze

3 crokillers-team  
0
Pa da iznenadili su me, mislio sam da ćemo ih rasturit, a ono dečki igrali odlično i to ni u punom sastavu(naravno nismo ni mi :D). Evo da spomenem i ostale moje frendove iz razreda koji nisu igrali war a u Matematicarima su: Nimsch Jr., Marac, Gulash i Bex. Dat ćemo im jednom prilikom revanš ali u punom sastavu da ih malo spustimo na zemlju xDDDDDDDDD. Isto tako dat ćemo im priliku i u All Weapons waru ako se ostatk klana složi s time.

2 rAptoR  
0
dobro ste se drzali :D

1 ctg{Matematicar}Cuby  
0
evo ja ako leader matematicara cestitam an pobjedi, naravno zasluzena ja bila.... No nadam se nakon nekog vremena da cemo i mi doci na zelenu granu i da cemo pobjedivati vas i bolje od vas... Dobro ste uvjezbana ekipa ali mislim da m imamo jakih izgleda sto se tice buducnosti i da cemo u skoro vrijeme i mi imati server tako da mozemo i mi na nasemu igrati warove...... toliko od mene.... see ya ctg{Matematicar}Cuby

Name *:
Email *:
Code *:
Login form
News calendar
«  December 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Search
Site friends
Ako tko želi da stavimo njegov link, neka ostavi poruku na forumu u rubrici Web stranice


RC klan
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Our poll
Što mislite o nama?
Total of answers: 205
Tag Board
500
Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz