Thursday, 2024-05-02, 4:22 PM
Welcome Guest

Cro|Killers|Team

Main » 2008 » September » 22 » 1v1...
1v1...
11:27 PM
U subotu navečer se igrao war sa Nvision  klanom. Taj war nije dobro završio za nas jer smo izgubili DiXy-a... War je bio vrlo čvrst, igralo se teško i dečki su igrali odlično. Igrali smo:
Cr@zY*, FoG, DiXy, rAptoR i ja(Undertaker). War je bio loš zbog pojedinaca iz protivničkog klana. Nvision je jedan jako dobar klan ali ga pojedinci kvare... Dečki su stvarno fer i korektni, pogotovo leader Voltege koji je tolko bio strpljiv oko wara jer je svaki put kad je war bio dogovoren nešto je iskrsnulo kod nas ali on se nije ljutio i čekao nas je. War je odigran potpuno kad je nama odgovaralo, on je okupio ekipu u 5 min. i krenuli smo igrat. SVAKA ČAST!!!! Malo takvih poštenih gamera ima...Bili su fer i kad je FoG morao otići odmah su rekli jednome svojemu da ode. Evo svaka čast poštenim igračima iz Nvisiona kao što su bili Voltage, Flames i mislim da se treći zvao Replay, na njih nemam nikakvih primjedbi i divim im se jer dečki stvarno odlično igraju. Onda je bio jedan igrač koji se zvao Darkzy mislim. Ne optužujem ga za ništa dok ne vidim njegov record. Bilo je tu strašnih killova sa njegove strane. Ili je pro ili hacker, nisam ga još zatražio record... E a onda su tu bili i bad guys. Binzo- mali dječak, mislim da ima 11 god. koji je stalno srao i stalno prijetio sa kickom. Koliko sam ja upoznat sa time kickovi se ne dobivaju na warovim. Htio je kickat Dixy-a, Cr@zY* i jedno vrijeme čak i rAptoR-a jer su po njegovome bili hackeri. FoG je rekao da nikoga ne kicka jer će to biti naša pobijeda ako nekoga kicka. Ja sam im rekao da svi imamo record i ako se vidi da je netko bio hacker, protivnički team automatski pobijeđuje. I svi su se s time složili. Alo klinjo nije izdržao i kickao je DiXy-a!! To su naravno oštro osudili i članovi njegova klana i rekli mu da za ovo sigurno dobiva kick iz klana...Uglavnom ja se neću miješati u to imaju pravoga leadera da to riješi. E onda je tu bio i Snoopy koji sebe baziva  najmlađim pro igračem...Svašta si ta djeca umišljaju....Očigledno je nekoliko puta ubio mene sa wh a potužili su mi se na to i još neki moji članovi.
I gle začudo kad sam ga zatražio record rekao je da izgleda da njegov kompjuter više ne sprema record! Moguće?? NE! Ali tu je bilo i nepoštivanja pravila i sa naše strane, nažalost... DiXy je također rekao da ne može snimati a kada sam išao pogledati svoj record, vidio sam par sumnjivih killova kada sam pratio DiXy-a.  Čovjek je inače pošten ali izgleda da je odlučio koristiti neku vrstu pomoči vjerojatno izazvanu nepoštenjem pojedinaca iz protivničkog klana... Samo želim da se zna da ovime ne blatim DiXy-a i da mu želim sve najblje ubuduće i da čvrsto vjerujem da mu takva pomoć nije potrebna. Zbog nepravilnosti sa obje strane ja i Voltage smo dogovorili da je rezultat wara NEODLUČENO. Evo tako ubuduće će u warovima sudjelovati i Beli koji ovaj war nije mogao odigrati. Evo još jednom čestitam svojoj ekipi na dobroj, tvrdoj igri i poštenim dečkima iz Nvisiona koje sam već ranije spomenuo.... Možete vidjeti i moje SS iz ranih faza war-a.... Evo da vam kažem da nam se pridružio i novi igrač koji se zove Cuby... Moram reći da je ušao više preko veze nego zbog skilla jer ide samnom u razred.Ali neka, napredovat će on.... Nemojte ga sada odmah napasti ako će lošije igrati jer je još početnik, bit će bolji.... Server opet dižem slijedeći mjesec pa ćemo tamo svi trenirat.
I još za kraj jedan prijedlog koji će se možda činiti malo iznenadan:
Da li ste za to da prijeđemo na 1.3 verziju?? Ja sam umoran od hackera koji bez cheata nemogu ni slona pogodit i noobova koji nas nazivaju hackerima. Ja ću pokušat nabavit i switchere da se možemo malo i vratit našoj staroj ekipi na 1.0 . Eto to je to, komentare na pitanje ostavite ispod posta.
Pozdrav od Undertakera.
Views: 803 | Added by: crokillers-team | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form
News calendar
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Search
Site friends
Ako tko želi da stavimo njegov link, neka ostavi poruku na forumu u rubrici Web stranice


RC klan
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Our poll
Što mislite o nama?
Total of answers: 205
Tag Board
500
Copyright MyCorp © 2024 | Website builderuCoz